Hvornår Skal Man Plante Chili?

Pixabay / JillWellington -

Ønsker du at gå Chili Claus i bedene og dyrke de bedste og stærkeste chilier nogensinde?

Eller ønsker du blot, at kunne tilsætte din mad et lille strejf af noget styrke og lidt ekstra smag?

Så er du kommet til det helt rigtige sted, her får du en gennemgang af, hvordan du skal gøre.

Ønsker du selv at forspire dine frø, enten fra købte frø eller frø du har fra en chili,  som du syntes specielt godt om, så kan du allerede så dem fra februar.

Her skal du sætte frøene mørkt og når de først begynder at titte frem, så skal du placere dem et varmt og solrigt sted. Du kan med fordel så dem i de små drivhusbakker, da de er gode til at holde på fugten.

Når chiliplanterne er ved at være blevet for store til drivhuset, så er det tid til at plante dem over i nogle lidt større potter. Har du mulighed for det, så er det stadig en fordel at de forbliver tildækket i begyndelsen. Du skal regne med at skulle potte dine planter om flere gange.

Du kan plante dine chilier ud i drivhuset, når der ikke kommer mere nattefrost, hvilket det i Danmark kan være ret svært at vide, hvornår det er. Som regel er det fra midt i maj, men det kan også være senere.

Hermed ønsker jeg dig den allerbedste chili spisning.

Du skal vide at: denne tekst er udviklet for Perlen Odense. Hos Perlen Odense bestiller man specielt gerne Smykker og ure. Det betyder at Perlen Odense får et link i denne tekst.


Ønsker du også at have et citrontræ stående på din terrasse, i drivhuset eller måske på en lun plads i haven?Der er rigtig mange, der har få…
Read More
Citrontræer er ret svære at passe og det er derfor heller ikke uset, at det ikke blomstrer og bærer frugt. Hvis du har sået dit eget citr…
Read More
Det kan være lidt af en udfordring at gennemskue, hvornår en chili er moden. En chili kan nemlig smage ganske udmærket, selvom den endnu ikk…
Read More