Kalender Citronhuset

Opdateret 13/09/17

Skiftedag i Citronhuset er SØNDAG.

Hvis du bor i Jylland, er der søndag direkte fly fra Billund til Málaga med Ryanair og Primera Air.  Samt Norwegian og Primera Air fra Aalborg. En anden mulighed er at flyve fra Hamborg eller fra Billund til Málaga med mellemlanding i f.eks. Amsterdam, Frankfurt eller Paris. Turen varer typisk 5-6 timer.

Fra CPH til Málaga flyver SAS, Norwegian og Ryanair. Samt Primera Air, hvis sene hjemrejse (kl. 21) dog passer dårligt med at Citronhuset skal forlades senest kl. 11 om formiddagen.

–  –  –  –  –

I Monda formidler Bent leje af andre og større ferieboliger som ALLE kan leje. DMF’ere, familie, venner og bekendte. Plus de mange der vender tilbage til Monda☺

Klik og kig:   Casa Maria López    Casa Carlos    Casa Abuela.

Hvis du er interesseret, så send en kort email til bent@dosben.com og spørg om mulighederne. Hurtigt svar loves og der er booked når du har flybilletter.

–  –  –  –  –

Venligst bemærk:

Denne kalender er kun vejledende, da Citronhuset først bliver meldt optaget når DMF har modtaget betaling af huslejen. De bookinger der venter på betaling, står derfor som ledige, selvom de reelt ikke er det. Kontakt først dit DMF kontor og forhør dig nærmere.

     2017
Uge – Status

39 – Optaget
40 – Optaget
41 – Optaget
42 – Optaget
43 – Optaget
44 – Optaget
45 – Ledig
46 – Ledig
47 – Ledig

–  –  –  –  –

Citronhuset om vinteren

December,  januar og februar er udenfor DMF’s tilbud og huset kan også lejes af ikke-medlemmer. Huslejen for 1 uge i denne periode er kr. 1.950 + varme, ca. kr. 200-400, alt efter vejret.  Skiftedag fredag, lørdag eller søndag. Vejret om vinteren kan svinge mellem 8 grader med regnstorm og 18-20 grader med sol.  De gode dage er i absolut flertal😊